Tommi Kärkkäinen

Valokuvaaja Lappeenranta

Joulukorttikuvauksia tarjolla!

Tarjoukset ja tiedotteet

Kohta on taas joulu! Nyt on vielä hyvin aikaa ottaa persoonalliset joulukorttikuvat ja lähettää niitä oikeina joulukortteina sukulaisille ja ystäville! Autan asiassa mielelläni. Ja kamerallani 🙂

Marraskuun 2017 loppuun mennessä tilatuista kuvauksista saat ilman lisämaksua postikorttikoossa printtautuvat kuvatiedostot, joita voit käyttää Postikortti netistä -palvelussa. Tai, jos haluat, voin hoitaa postikorttien teettämisen ja lähettämisen puolestasi hintaan 25€/10 korttia – toimitat vain viestin, jonka haluat korttiin kirjoittaa ja vastaanottajien osoitteet. Voit myös määrätä korttien lähettämispäivän.

Kuvauksen hinta on 80€/alkava tunti. Yksi tunti riittää mainiosti jos kuvattavia aiheita tai toteutettavia ideoita on yksi. Jos kuvattavaa on enemmän, voi lisätunti tulla tarpeeseen. Kuvista on myös mahdollista teettää paperivedoksia normaalihinnaston mukaisesti.

Ota yhteyttä – sovitaan yksityiskohdista ja hoidetaan kortit postiin!

PS. Muista myös skannauspalvelut. Ehkä piirongin laatikossa majailee jokin vanha filmi, jolla olevasta kuvasta saisi mukavan nostalgisen joulukortin? Lähetä se minulle skannattavaksi, niin saadaan kortit liikkeelle samalla helpolla tavalla!

Tarkemmat kampanjatiedot:

  1. Kampanja koskee kuvauksia, jotka on tilattu viimeistään marraskuun 2017 lopussa, ja joissa kuvauspäivä on viimeistään 10.12.2017.
  2. Kampanjaan kuuluvissa tilauksissa tilaaja saa ilman lisämaksua postikorttikoossa (16,8 x 11,9 cm) printtautuvat kuvatiedostot. Kampanjan ulkopuolella tilauksen mukana toimitetaan 10×15 cm koossa printtautuvat tiedostot. Kuvatiedostot toimitetaan 300 dpi resoluutiolla (normaali valokuvaresoluutio). Asiakas saa oikeuden teettää kuvatiedostoista postikortteja.
  3. Kuvauksen hinta on 80€/alkava tunti. Kuvaushinta sisältää kuville tehtävän jälkikäsittelyn (värien ja sävyjen säätö). Kuvaushinta sisältää myös kuvaajan matkakulut viiteen kilometriin saakka (yhdensuuntainen matka) – yli menevältä osalta veloitus on 1,10 €/km.
  4. Kampanjaan kuuluviin tilauksiin on mahdollista liittää lisäpalvelu, jossa kuvaaja huolehtii postikorttien teettämisestä ja lähettämisestä. Palvelu on saatavilla ainoastaan tämän kampanjan yhteydessä otetuille valokuville. Palvelun hinta on 25 € per 10 lähetettävää postikorttia (suora kortti). Lisäpalvelun tilaaminen ei ole pakollista.
  5. Postikorttien valmistuksesta huolehtii Posti oman Postikortti netistä -palvelunsa kuvauksen ja ehtojen mukaisesti. Huomaa erityisesti, että koska postikortti valmistetaan asiakkaan tilauksen mukaan, sillä ei ole peruutusoikeutta.
  6. Muilta osin noudatetaan valokuvauspalvelun vakioehtoja. Kaikki tässä tarjouksessa mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).