Tommi Kärkkäinen

Valokuvaaja Lappeenranta

1/

Yritysmuotokuvia helposti

Kuvauskeikat

Asiakas tarvitsi uudet kuvat asiakasrajapinnassa olevista ammattilaisista nettiin. Vanhat kuvat olivat jo useita vuosia vanhat, ja osasta henkilökuntaa ei ollut kuvia ollenkaan. Edellisellä kuvauskerralla kuvauksiin oli tuhrautunut melko paljon aikaa, kun jokaiselle kuvattavalle oli annettu hommaksi käydä itse kuvauksessa studiossa työajalla. Nyt homma päätettiin hoitaa fiksummin!

Sen sijaan että jokainen tulisi kuvattavaksi johonkin, on huomattavan paljon tehokkaampaa, että kuvaaja tulee käymään suoraan asiakkaan tiloissa ja pystyttää studion sinne. Studion pystyttämiseen tarvitaan jonkin verran tilaa, muttei loppujen lopuksi kuitenkaan välttämättä kovin paljoa. Pieni kahvio- tai neukkaritila riittää yleensä mainiosti, kunhan kalusteita vähän siirtelee edestä.

Kun välineet ovat valmiina, voi kuvaaminen alkaa. Tyypillisesti yhden henkilön kuvaamiseen ei mene kymmentä minuuttia kauempaa, kun kuvataan hyvinkin vakiomuotoisia kuvia. Useimmat kuvattavat ehtii kymmenen minuutin kuvausajassa saada rentoutumaan sen verran, että ihminen kuvassa näyttää lähestyttävältä ja hyvältä.

Ja näin saatiin kuvatarpeet ratkaistua!