Tommi Kärkkäinen

Valokuvaaja Lappeenranta

Koronakauden lahjakorttitarjous

Tarjoukset ja tiedotteet

Nyt kannattaa hyödyntää ainutlaatuinen lahjakorttitarjous! Saat lahjakortin tilaamalla alennusta valokuvauspalveluista, ja lahjakortti on lisäksi tavallista pidemään voimassa!

Eli lyhyesti ja ytimekkäästi: jos tilaat viimeistään 13.4.2020 vähintään 100 € lahjakortin, saat kaupan päälle alennuskupongin, jolla saat alennusta valokuvauspalveluista. Alennuskupongin arvo on 20% ostamasi lahjakortin arvosta. Voit käyttää kupongin yhdessä lahjakortin kanssa tai erikseen. Lisäksi lahjakortti on voimassa kaksi vuotta (normaalisti yksi vuosi).

Edut ovat voimassa ilman mitään alennuskoodeja ja muuta kikkailua. Muilta osin normaalit lahjakorttien ehdot pätevät tähänkin.

Tarkemmat kampanjaehdot

  1. Kampanjaan piiriin kuuluvat 13.4.2020 mennessä tehdyt tilaukset, joihin sisältyy vähintään 100 € lahjakortti
  2. Kampanjaehdot täyttävän lahjakortin tilaaja saa alennuskoodin, jonka arvo on 20% lahjakortin arvosta. Alennuskoodilla saa sen arvon verran alennusta henkilöasiakkaiden valokuvauspalveluista. Alennuskoodi on voimassa kaksi vuotta.
  3. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta tilauksesta.
  4. Lahjakortin ja alennuskoodin voimassaolo alkaa heti kun tilaus on kokonaan maksettu.
  5. Lahjakorttia tai alennuskoodia ei voi vaihtaa rahaksi.
  6. Lahjakortin voi käyttää, vaikka sitä ei olisi paperisena. Valokuvauspalvelun tilaaja katsotaan lahjakortin haltijaksi, jos hän tietää lahjakortin numeron. Säilytä numero siis huolellisesti.
  7. Lahjakortti voidaan toimittaa asiakkaan valinnan mukaan sähköisesti tai paperisena. Paperisen lahjakortin toimitusmaksu on 5 € (sis. ALV) ja toimitusaika on yleensä n. viikko.
  8. Tilaus on sitova. Lahjakortti tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten sillä ei ole palautusoikeutta.