Tommi Kärkkäinen

Valokuvaaja Lappeenranta

Otsikko: Tulisitko malliksi

Tulisitko malliksi?

Toisinaan meillä valokuvaajilla on tarve päästä toteuttamaan asiakasprojektien ohella myös omia ideoita omista lähtökohdista. Etsin ihmisiä esiintymään valokuvissa, joille ei ainakaan toistaiseksi ole kaupallista käyttöä näköpiirissä.

Näihin produktioihin ei ole mitään sellaisia ikä- tai ulkonäkövaatimuksia, joita sanaan ”malli” stereotyyppisesti liitetään. Jos olet vähintään 18-vuotias ja halukas olemaan kameran edessä ohjattavana parin tunnin ajan pientä korvausta vastaan, täytät kaikki vaatimukset! Tanssi-, teatteri- yms. esiintymistaustaa omaavat pääsevät hieman etusijalle, mutta varsinainen vaatimus se ei ole.

Kuvaukset tapahtuvat enimmäkseen studiollani Lappeenrannan Lentokentäntiellä, mutta osa projekteista voidaan toteuttaa myös muussa sisä- tai ulkomiljöössä. Voit olla kauempaakin, kunhan vain pääset tulemaan studiolle.

Jos olet vähintään 18-vuotias ja halukas kuvattavaksi, täytät kaikki vaatimukset!

Jos kiinnostuit, täytä alla oleva lomake. Otan yhteyttä jos minulla on tekeillä jokin sinulle sopiva produktio. Sovimme kuvauksen tarkasta sisällöstä, aikataulusta ja palkkiosta siinä yhteydessä.

Kiinnostuitko? Täytä lomake!

Voit täyttää lomakkeen vaikka olisit lähinnä alustavasti kiinnostunut. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit kieltäytyä sinulle mahdollisesti tarjottavasta kuvauksesta.

Yhteystiedot

Tietoja sinusta

Kerro lyhyesti, jos asia on tapauksessasi yksinkertainen. Kerro pidemmästi, jos monimutkaisempi 🙂
Paidan/takin tms. koko; farkkujen vyötärö ja lahje; kengännumero
Esim. vaatetyyli, elokuva- tai musiikkimaku, harrastukset... Voit ilman muuta kertoa myös, minkä tyylisistä kuvauksista olet kiinnostunut!
Jos valitset Kyllä, sinulle voidaan tarjota mahdollisuutta osallistua myös kaupallisiin projekteihin (esim. yritysten kuvaustoimeksiannot vaikkapa mainostarkoituksiin). Jos valitset Ei, sinulle tarjotaan vain projekteja, jotka eivät lähtökohtaisesti ole kaupallisia.

Muita tietoja

Yleiset ehdot:  1. Toimeksiannossa syntyvien valokuvien, videokuvan, äänitteiden tai muun aineiston (jäljempänä ”Aineisto”) tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat Kuvaajalle.

  2. Kuvaaja saa vapaasti luovuttaa Aineistoa ja sen käyttöoikeuksia kolmansille osapuolille kokonaan tai osittain, myös mainonta-, markkinointi-, sisällöntuotanto-, tiedottamistarkoituksiin, kuvatuotteissa käyttämistä varten tai muihin tarkoituksiin erikseen mallilta suostumusta kysymättä. Kuvaaja saa myös käyttää aineistoa itse edellä kuvatulla tavalla.

  3. Malli antaa tällä sopimuksella suostumuksensa Aineiston käyttöön näissä tarkoituksissa. Sopimus kattaa Aineiston käytön kaikkialla maailmassa ja kaikissa medioissa.

  4. Malli saa käyttää toimeksiannossa syntyvää aineistoa henkilökohtaisissa käyttötarkoituksissaan. Henkilökohtaista käyttöä on esimerkiksi kuvan pitäminen esillä perhealbumissa tai kodin tai henkilökohtaisen työpisteen tms. paikan seinällä, tai henkilökohtaisessa sosiaalisen median profiilissa, ja muu yksityiselämään liittyvä digitaalinen lähipiirille jakaminen. Henkilökohtaisena käyttönä ei pidetä esimerkiksi Aineiston käyttämistä palvelun, tuotteen, henkilön, järjestön, puolueen, aatteen, urheiluseuran tms. markkinoinnissa tai osana tulonhankintaa.

  5. Malli saa käyttää Aineistoa muihin käyttötarkoituksiin vain, jos niin on sovittu. Mallilla ei ole muita oikeuksia Aineistoon, eikä hän saa luovuttaa Aineistoa tai hänelle myönnettyjä käyttöoikeuksia käytettäväksi muiden tahojen mainonnassa, markkinoinnissa, sisällöntuotannossa, tiedottamisessa tai muissa käyttötarkoituksissa.

  6. Palkkion maksamisen ehtona on, että Malli suorittaa toimeksiannon sellaisena kuin se on sopimuksessa kuvattu.

  7. Toimeksiantosopimuksessa mainitun palkkion lisäksi mallilla ei ole Kuvaajan, tämän asiakkaisiin tai muihin kolmansiin osapuoliin kohdistuvia vaatimuksia.

  8. Riitatilanteessa osapuolet pyrkivät ratkaisuun neuvottelemalla keskenään. Tarvittaessa riidat ratkaistaan Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa.

Lomakkeella antamiasi tietoja käytetään siihen, että sinulle voidaan tarjota mallin toimeksiantoja. Tietoja ei käytetä muuhun eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja säilytetään 1-2 vuotta tietojen antamisesta tai siitä, kun sinulle on edellisen kerran tarjottu kuvaustoimeksiantoa. Tarkempi rekisteriseloste löytyy Tietosuoja-sivulta