Tommi Kärkkäinen

Valokuvaaja Lappeenranta

Seinäkalenteri 2020

Kuvaprojekti alkoi alunperin hyvänä vitsinä – ja hyvä vitsi se on edelleen. Yleisön pyynnöstä koostin tästä kuvasarjasta seinäkalenterin. Tilauksia otetaan nyt vastaan!

Parhaat vitsit ovat tunnetusti niitä, joita joutuu vähän selittämään. Löysin vanhan yleismittarin, joka ylösalaisin käännettynä näyttää siltä kuin se kaipaisi hattua hyvinkin kovasti. Näin syntyi Hymyilevä Hattumies – erityisen suosittu hahmo ennen kaikkea sähköalalla toimivien keskuudessa!

Kalenterin ominaisuuksia: viikkonumerot, suomalaiset nimi-, pyhä- ja liputuspäivät. Kalenteri on kierresidottu yläreunasta, josta sen voi myös ripustaa seinälle.

Kalenteria voi tilata allaolevalla lomakkeella. Sitä on myös myynnissä Lappeenrannan Konttorikoneella.

Tilaa kalenteri!

Täytä alla oleva lomake, ja käytä hyväksesi ainutkertainen mahdollisuus tilata tämä kalenteri, joko itselle tai lahjaksi!

Oletko jälleenmyyjä tai haluatko järjestää isomman kimppatilauksen? Käytä yhteydenottolomaketta.

Puhelinnumero tarvitaan kalenterin lähettämistä varten.
Kalenteri toimitetaan tässä ilmoitettuun osoitteeseen.
Jos sinulla on alennuskoodi esim. kimppatilauksen kautta, syötä se tähän. Alennuskoodiin voi sisältyä lisäehtoja. Käyttämällä koodia hyväksyt ehdot.
Yhden kalenterin hinta on 18 € (sis. ALV 3,48 €)
0,00 €
Tilaukset ovat sitovia. Arvioitu toimitusaika 1-3 vkoa tilauksesta, varastotilanteesta riippuen. Tilaus laskutetaan sähköpostitse toimitettavalla laskulla toimituksen yhteydessä. Laskun maksuaika on 14pv, viivästyskorko 7%. Etämyynnissä asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikelpoisia. Asiakas vastaa palautuskuluista.