Tommi Kärkkäinen

Valokuvaaja Lappeenranta

Valokuvaukset yksityisille

Kuvaan lakkiaiskuvat, rippikuvat, hääpotretit ja ryhmäkuvat. Ja muunkinlaiset kuvat, mitä vain mieleen tulee! Pyydä tarjous juuri sinulle sopivasta kuvaussessiosta!

Kuvaus tapahtuu asiakkaan kotona tai jossakin sovitussa kuvausmiljöössä. Kuvaaja ehdottaa kuvauspaikkoja mielellään. Tältä sivulta löydät muotokuvat eli potretit ja tapahtumakuvaukset (esim. häät ja muut perhejuhlat). Tutustu myös lisäpalveluihin. Voit myös tilata lahjakortin valokuvaukseen!

Jos tarvitset muuntyyppistä valokuvausta, täytä tarjouspyyntölomake.

Potrettipaketti ”Perus”, 80 €

Peruspaketti on täydellinen valinta, jos tarvitset yksinkertaisen edustavan kuvan esimerkiksi CV:hen, LInkedIniin, Facebookiin tms. sosiaaliseen mediaan. Tämä paketti sopii myös, jos haluat yksinkertaisen studiotyyppisen peruspotretin esim. lakkiais- tai rippikuvaksi. Pystytetään studio, otetaan hyvät kuvat, ja se on siinä!

Paketti sisältää:

 • Enintään tunti kuvaajan työtä kuvauspaikalla. Osa ajasta menee kuvauksen valmisteluun, varsinainen kuvausaika n. 30 min.
 • Yhden henkilön kuvaamisen. Jos kuvattavia on monta tai halutaan pari- tai ryhmäkuvia, tilaa Iso- tai Luksuspaketti
 • Kuvien editointi (hyvien kuvien valinta) ja perusjälkikäsittely (värien ja sävyjen säätö)
 • Kaikki kuvat digitaalisesti toimitettuna (n. 10×15 cm @ 300 dpi eli 1200×1800 px)
 • Mahdollisuus teettää paperikuvia lisäkuvahinnaston mukaan
 • Kuvaajan matkakulut normaalin hinnaston mukaan.

Tee tilaus

Potrettipaketti ”Iso”, 120 €

Isossa paketissa on puoli tuntia enemmän kuvausaikaa kuin peruspaketissa, mikä mahdollistaa kuvausmiljöön monipuolisemman hyödyntämisen. Kuvaan pystytään helpommin ottamaan mukaan esimerkiksi harrastusvälineitä tai muuta rekvisiittaa, mikä tekee kuvista persoonallisempia. Lisäajan voi myös käyttää useamman kuvauspaikan kokeilemiseen. Paketti sisältää myös yhden ison paperikuvan ja yhden suurresoluutioisen kuvatiedoston, ja lisää on helppo tilata!

Paketti sisältää:

 • Enintään 90 min kuvaajan työtä kuvauspaikalla, varsinainen kuvausaika max. n. tunti
 • Kuvien editointi ja perusjälkikäsittely
 • Kaikki kuvat digitaalisesti toimitettuna (10×15 cm @ 300 dpi eli 1200×1800 px)
 • Yksi kuva suuren resoluution digitaalisena tiedostona asiakkaan valinnan mukaan
 • 1 kpl 15×20 cm tai 15×23 cm valokuva
 • Lisäkuvat lisäkuvahinnaston mukaan, samaan tilaukseen ilman erillistä toimitusmaksua!
 • Kuvaajan matkakulut normaalin hinnaston mukaan.

Tee tilaus

Potrettipaketti ”Luksus”, 180 €

Luksuspaketti sisältää kaksi tuntia kuvaajan työtä kuvauspaikalla, mikä mahdollistaa monipuolisen erilaisten kuvausvaihtoehtojen kokeilun. Kuvia voidaan ottaa jopa muutamassa eri paikassa tai eri asuissa. Paketti sopii myös sellaisille kuvattaville, jotka tarvitsevat aikaa ja lepotaukoja, kuten vauvoille ja lemmikeille. Tämän paketin hintaan sisältyvät myös täyden resoluution kuvatiedostot kaikista kuvista, joista voi itsekin printata suurikokoisia paperikuvia. Lisäksi hinta sisältää yhden tosi ison ja kolme isoa paperista valokuvaa. Miksi 1+3? Isoimman voi pitää itse, ja kolme muuta voi jakaa vaikkapa äidille, mummolle ja anopille! 🙂

Paketti sisältää:

 • Enintään kaksi tuntia kuvaajan työtä kuvauspaikalla, varsinainen kuvausaika max. n. 90 min
 • Kuvien editointi ja perusjälkikäsittely
 • Kaikki kuvat digitaalisina suuren resoluution tiedostoina
 • 1 kpl 20×25 cm tai 20×30 cm valokuva
 • 3 kpl 15×20 cm tai 15×23 cm valokuva
 • Lisäkuvat lisäkuvahinnaston mukaan, samaan tilaukseen ilman erillistä toimitusmaksua!
 • Kuvaajan matkakulut normaalin hinnaston mukaan.

Tee tilaus

Tapahtumakuvaukset

Onko tulossa juhlat, ja toiveissa on saada muistoksi upeita kuvia? Anna minun hoitaa homma! Tapahtumakuvauksissa veloitus varatun ajan mukaan. Hinta sisältää kuvien editoinnin ja perusjälkikäsittelyn. Saat kaikki kuvat digitaalisina suuren resoluution tiedostoina. Matkakulut normaalin hinnaston mukaan.

Lyhyt tapahtuma
190 €

Puolipäivä
475 €

Koko päivä
890 €

Lyhyt tapahtuma -kuvauspaketti sopii esimerkiksi hautajaiskuvaukseen (siunaustilaisuus + hautaan lasku).

Lisäpalvelut

Digitaalinen passikuva muun kuvauksen yhteydessä 12€/hlö

Passikuva toimitetaan suoraan poliisin järjestelmään. Huom! En toimita paperisia passikuvia. Varmista itse, että digitaalisesti toimitetut kuvat kelpaavat tarvitsemaasi asiakirjaan. Digitaalinen passikuva kelpaa tällä hetkellä ainakin passi-, henkilökortti- (paitsi ei väliaikainen henkilökortti), järjestyksenvalvojakortti-, vartijakortti-, turvasuojaajakortti- ja aseenkäsittelylupahakemuksiin.

Suuren resoluution kuvatiedosto 15 €/kpl

Täyden resoluution kuvatiedostot yksitellen ostettuna. Resoluutio vaihtelee käytettävän kameran mukaan. Jälkikäsittelyssä mahdollisesti tehtävä rajaaminen myös vaikuttaa resoluutioon. Tilattavissa kuvaustapahtuman jälkeen.

Suuren resoluution kuvatiedostot 50 €

Täyden resoluution kuvatiedostot kaikista kuvista. Resoluutio vaihtelee käytettävän kameran mukaan. Jälkikäsittelyssä mahdollisesti tehtävä rajaaminen myös vaikuttaa resoluutioon. TIlattavissa kuvaustapahtuman jälkeen.

Retusointi 30 €/kuva

Retusointi tarkoittaa peruskäsittelyä pidemmälle menevää jälkikäsittelyä, esim. finnien poistamista, ihon silottelua yms. korjailua. Huomaathan, että teen retusoinnin oman näkemykseni mukaan: en vääristele kehon muotoa enkä poista pysyviä kasvonpiirteitä. Ensiis esimerkiksi poista luomia tai arpia, mutta voin kyllä varmistaa etteivät ne korostu liikaa. Luonnollinen, aito look on parasta mitä kuvassa voi olla. Tilattavissa kuvaustapahtuman jälkeen.

Tilaus/Tarjouspyyntö

Kenelle tarjous osoitetaan?
Tätä osoitetta käytetään laskutusosoitteena
Tarjous toimitetaan sähköpostitse, joten varmista että annat toimivan sähköpostiosoitteen.
Voit kertoa kuvaustarpeistasi hyvinkin tarkasti, tai suppeasti. Esim. "Rippikuvat kahdesta nuoresta" kertoo jo riittävästi, ellei erityistoiveita ole.
Voit valita useampia kuvauspaketteja tai jättää kokonaan valitsematta. Tällöin kuvaaja ehdottaa sopivaa pakettia.
Tieto kuvauspaikasta tarvitaan matkakulujen arviointia varten. Ilmoita osoite, jos se on tiedossa. Tarjous voidaan laatia myös alueen mukaan, esim. niin että se kattaa Lappeenrannan taajama-alueen. Voit myös pyytää kuvaajaa ehdottamaan kuvauspaikkoja. Kerrothan myös, milloin toivot kuvauksen tapahtuvan.
Esim. "arki-iltapäivät ja viikonloput"

Valokuvauspalvelun yleiset ehdot (avautuu uuteen välilehteen)

Tietoa lomakkeella kerättyjen tietojen käsittelystä tietosuojasivulla.