Tommi Kärkkäinen

Valokuvaaja Lappeenranta

Lahjakortit

Valokuvaus on erittäin persoonallinen lahja, sillä lopputulos on kirjaimellisesti lahjan saajan näköinen. Se sopii lahjaksi lasten vanhemmille (myös sellaisille, joiden lapsi on vasta tuloillaan), uusille pariskunnille, koulunsa päättäville, eläkkeelle siirtyjille. Ja tietysti jokaiselle, jolla on syntymäpäivä seuraavan vuoden aikana! Anna siis lahjaksi pääsylippu perhepotrettiin, lapsikuvaukseen, valmistujaiskuvaan, synttärikuvaan, odotusajan kuvaan tai muuhun saajalle ajankohtaiseen kuvaukseen!

Voit antaa lahjakortin joko fyysisenä korttina tai digitaalisena, kätevästi myös sähköisesti annettavissa olevana korttina. Lahjakortille merkitään tilaajan määrittelemä valokuvauspalvelu ja alue, jolla kuvaus tapahtuu (esim. Lappeenrannan taajama-alue). Kortille merkitään myös lahjakortin arvo. Saaja saa lahjakortilla siihen merkityn palvelun, tai hän voi käyttää kortin halutessaan myös muuhun valokuvauspalveluun.

Tilaa lahjakortti tekemällä tarjouspyyntö. Mainitse lisätietokentässä, että haluat tilata lahjakortin. Kerro myös, missä oletat lahjan saajan haluavan valokuvauksen tapahtuvan (esim. kotiosoite, kesämökin sijainti tms), jotta kortille voidaan sisällyttää sopiva määrä kuvaajan matkakuluja.

Lahjakortin ehdot

  1. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortin voimassaolo alkaa heti kun se on kokonaan maksettu.
  2. Lahjakortin saajan on käytettävä kortti kokonaan kerralla. Korttia käytettäessä tilaus on tehtävä viimeistään viimeisenä voimassaolopäivänä (kuvauspäivä voi olla myöhemminkin).
  3. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.
  4. Lahjakortin voi käyttää, vaikkei sitä olisi paperisena. Valokuvauspalvelun tilaaja katsotaan lahjakortin haltijaksi, jos hän tietää lahjakortin numeron. Säilytä numero siis huolellisesti.
  5. Painetun lahjakortin toimitusmaksu on 5 €. Toimitusaika on yleensä n. viikko.
  6. Tilaus on sitova. Lahjakortti tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten sillä ei ole palautusoikeutta.