Tommi Kärkkäinen

Valokuvaaja Lappeenranta

Valokuvauspalvelut yrityksille, yhdistyksille, bändeille jne.

Yritysten, yhdistysten ja muiden organisaatioiden kuvaustarpeet ovat huomattavan vaihtelevia, samoin kuin kuvien käyttötarkoituskin. Valokuvauspalvelut, joihin sisältyy aineiston käyttölupa kaupallisiin käyttötarkoituksiin (esim. markkinointi, tuotekuvat, pakkauskuvat jne) on hinnoiteltu siten kuin tällä sivulla lukee.

Hintoihin lisätään ALV 24%, ja matkakulut kuvauspaikan perusteella. Käyttöoikeuksien mitoittamisessa ja lisäkäyttöoikeuksien hinnoittelussa noudatetaan Finnfoton ohjeistuksen mukaisia periaatteita. Hinnat sisältävät kuvaamiseen liittyvän työn lisäksi myös kuvien perusjälkikäsittelyn (värien ja sävyjen säätö). Kuvat toimitetaan asiakkaalle netin kautta.

Perushinnoittelu yrityskuvauksille

Pienet toimeksiannot 190 €

Puolikas kuvauspäivä 390 €

Täysi kuvauspäivä 750 €

Pitkissä kuvaustoimeksiannoissa on syytä varata aikaa myös taukojen pitämiselle.

Yritysmuotokuvat

Yritysmuotokuvat, headshot-muotokuvat, matrikkelikuvat… yleiskäyttöisellä kuvalla on monta nimeä. Pään ja hartioiden alueen kattavat perusmuotokuvat ovat tarpeellisia monella alalla esim. sosiaalisessa mediassa, nettisivuilla, lehti-ilmoituksissa jne. Tällaiset perusmuotokuvat kuvaan tiloissanne kuvattavien henkilöiden lukumäärän mukaan seuraavasti:

HenkilöitäHinta
1-290 €
3120 €
4140 €
5150 €

Enemmän kuin 5 henkilöä: lisäveloitus 20€/henkilö.

Kuvan värimaailma voidaan taustan ja valaistuksen valinnalla tehdä sellaiseksi, että se istuu yrityksen graafiseen ilmeeseen. Kuvat voidaan rajata valmiiksi tiettyyn sivusuhteeseen (esim. 1:1 (neliö), 4:5 tai 4:3) asiakkaan toiveen mukaisesti. Kuvausaika henkilöä kohti on enintään n. 10-15 minuuttia. Hinta sisältää myös kuvauskaluston pystyttämiseen ja purkuun varattavan ajan (yht. n. 30-45 minuuttia).

Hinnoittelu on voimassa, kun kaikki kuvattavat henkilöt kuvataan yhdellä kertaa niin, ettei henkilöiden välillä ole pitkiä taukoja. Jos kyseessä on muunlainen tai erityisen suuri kuvaus, pyydä tarjous!

Tilaa nyt!

Täytä allaoleva tarjouspyyntölomake ja kerro millaisia kuva- ja kuvaustarpeita teillä on, niin tehdään juuri teille sopiva paketti!

Kenelle tarjous osoitetaan?
Jätä kenttä tyhjäksi, jos olet yksityisasiakas
Tätä osoitetta käytetään laskutusosoitteena
Tarjous toimitetaan sähköpostitse, joten varmista että annat toimivan sähköpostiosoitteen.
Verkkolasku on saatavilla vain niille yritysasiakkaille, joilla on verkkolaskutussopimus.
Tieto kuvauspaikasta tarvitaan matkakulujen arviointia varten. Ilmoita osoite, jos se on tiedossa. Tarjous voidaan laatia myös alueen mukaan, esim. niin että se kattaa Lappeenrannan taajama-alueen. Voit myös pyytää kuvaajaa ehdottamaan kuvauspaikkoja. Kerrothan myös, milloin toivot kuvauksen tapahtuvan.
Esim. "arki-iltapäivät ja viikonloput"

Tietoa lomakkeella kerättyjen tietojen käytöstä tietosuojasivulla.

Tilaukseen sovelletaan vakioehtoja, joista voidaan tarvittaessa sopimuksella poiketa.