Tommi Kärkkäinen

Valokuvaaja Lappeenranta

Muotokuvaukset

Hyvä muotokuva on muutakin kuin tallenne siitä, miltä kuvattava näyttää. Hyvä muotokuva on elävä ja synnyttää kontaktin kuvassa olevan henkilön ja katsojan välillä. Se voi tuoda esiin myös esimerkiksi persoonaa, taustaa tai asennetta.

Halusitpa sitten perinteisen studiokuvan tai luovemman potretin miljöössä, löydät allaolevista paketeista varmasti mieleisesi!

Potrettipaketti "Pönötys"

Hinta: 95 € (sis. ALV)

Tämä paketti sopii sinulle, joka haluat klassisen, tyylikkään studiokuvan ilman kummepia krumeluureja. Sopii hyvin esimerkiksi CV:hen tai somen profiilikuvaan. Asetu taustan eteen ja anna kuvausvalaistuksen tuoda paras puolesi esiin!

Paketti sisältää:

Ota yhteyttä ja varaa kuvaus!

Potrettipaketti "Luova"

Hinta: 190 € (sis. ALV)

Valitse luova paketti, kun haluat kuvistasi erityisiä! Se sopii hyvin esimerkiksi kihlaus-, valmistujais- ja rippipotrettien kuvaamiseen, ja moneen muuhun! Perhepotrettejakin ehtii tämän paketin puitteissa kuvaamaan mainiosti!

Paketti sisältää:

Ota yhteyttä ja varaa kuvaus!

Potrettipaketti "Unelma"

Hinta: 450 € (sis. ALV)

Hyvin suunniteltu on jo puoliksi albumissa! Unelmapaketissa kuvaus suunnitellaan kokonaan toiveidesi mukaisesti. Ikimuistoisimmat hääpotretit kuvataan Unelma-paketissa! Paketissa on mahdollista toteuttaa erikoisempiakin toiveita. Varaathan paketin vähintään kolme viikkoa ennen haluamaasi kuvauspäivää.

Paketti sisältää:

Ota yhteyttä ja varaa kuvaus!

Lisäpalvelut

Lisäkuvat

Hinta: 15 €/kpl (sis. ALV)

Digitaalinen passikuva muun kuvauksen yhteydessä

Hinta: 15 € (sis. ALV)

Passikuva toimitetaan suoraan poliisin järjestelmään. Huom! En toimita paperisia passikuvia. Varmista itse, että digitaalisesti toimitetut kuvat kelpaavat tarvitsemaasi asiakirjaan. Digitaalinen passikuva kelpaa tällä hetkellä ainakin passi-, henkilökortti- (paitsi ei väliaikainen henkilökortti), järjestyksenvalvojakortti-, vartijakortti-, turvasuojaajakortti- ja aseenkäsittelylupahakemuksiin.

Ota yhteyttä ja sovi kuvaus!