Tommi Kärkkäinen

Valokuvaaja Lappeenranta

Yritysmuotokuvat

Kasvot lisäävät asiakkaan luottamusta myyjään, asiakaspalvelijaan tai palveluntarjoajaan. Sen vuoksi laadukkaat yritysmuotokuvat ovat tärkeitä kaikille asiakasrajapinnassa työskentelevälle. Toteutan henkilökunnan valokuvaukset yrityksille koosta riippumatta.

Kuvaus helposti tiloissanne

Kuvauspäivän ei tarvitse olla vaikea juttu, jossa henkilökunta seikkailee studiolla pitkin kaupunkia työpäivän aikana. Kuvaus järjestyy helposti myös asiakkaan toimipisteeseen.

Pää ja hartiat -tyyppisellä rajauksella kuvaaminen onnistuu myös varsin pienessä tilassa. Kuvauspiste on mahdollista rakentaa esimerkiksi toimistoon tai neuvotteluhuoneeseen. Henkilökunta käy kuvattavana vuorollaan töidensä lomassa.

Voin hoitaa kuvausten aikatauluttamisen asiakkaan puolesta sähköistä varausjärjestelmää käyttäen, tai voin noudattaa asiakkaan laatimaa aikataulua.

Kuvaus voidaan järjestää myös studiollani, jos se katsotaan asiakkaan kanssa helpommaksi vaihtoehdoksi.

Brändiä kunnioittaen

Jos asiakkaalla on brändiohje tai muu kuvausohje, suunnittelen ja toteutan kuvauksen sen mukaisesti. Ohjeissa on joskus tarkat vaatimukset esim. värien tai rajauksen suhteen. Asiakkaan ei tarvitse miettiä, kelpaako kuva pääkonttorille vai ei.

Hinnasto

Pienten yritysten ja tiimien kuvaukset oheisen hinnaston mukaan. Isompien ryhmien osalta pyydäthän tarjouksen.

KuvattaviaHinta
1-2 hlö100 €
3 hlö135 €
4 hlö160 €
5 hlö180 €
5 hlö ylittävä osa25 €/hlö

Huomioithan myös mahdolliset matkakulut

Ota yhteyttä ja tilaa kuvaus!