Tommi Kärkkäinen

Valokuvaaja Lappeenranta

Brändi- ja mainoskuvaukset

Mitä mielikuvia yrityksestäsi tai palvelustasi muodostuu? Millaisen vaikutelman se antaa? Mitä tunteita se herättää? Entä miten varmistat, että markkinointi- ja mainosmateriaalisi vahvistaa toivottuja mielikuvia ja tunteita?

Kutsu minut mukaan toteuttamaan yrityksesi, tuotteesi, palvelusi, brändisi tai bändisi visuaalista viestintää! Suunnittelen mainoskuviesi sisällön ja toteutuksen yhdessä sinun tai tiimisi kanssa.

Apuna visuaalisessa viestinnässäsi ovat myös yritysmuotokuva- ja videopalvelut.

Hinnoittelu

Kuvausten hinnoittelu noudattelee karkeasti seuraavaa taulukkoa. Hintoihin lisätään ALV 24%.

Pieni toimeksiantoPuolipäiväKoko päivä
250 €450 €790 €

Puolen päivän paketti sisältää karkeasti n. neljä tuntia työaikaa kuvauspaikalla ja kuvien perusjälkikäsittelyn (sävyt, tasot). Perusteellisempi kuvankäsittely ja laaja suunnittelu- tai valmistelutyö voivat vähentää kuvauspaikalla käytettävissä olevaa työaikaa. Tässä ilmoitettu aika on viitteellinen -- toimeksiannon sisällöstä, käyttöoikeuksista ja hinnasta sovitaan aina ennen työn aloittamista tapauskohtaisesti.

Luovasta prosessista

Minulle on tärkeää ymmärtää asiakkaani toiveet ja tarpeet. Kuuntelen huolellisesti, millaista aineistoa asiakas kaipaa ja millainen hänen suunnitelmansa ja aikataulunsa on. Esitän omia ehdotuksiani, mielipiteitäni ja näkemyksiäni pyrkien kunnioittamaan asiakkaan omaa visiota.

Joskus asiakas on kehitellyt ideaa jo hyvinkin pitkälle, toisinaan taas aloituskohtana on melko vasta epämääräinen toive siitä, millaisia kuvia halutaan. Tulen mielelläni kuvioon mukaan missä tahansa vaiheessa. Jos ollaan vasta projektin suunnitteluvaiheessa, voit tilata minulta myös kuvien luonnostelutyön ilman sitoutumista luonnosten toteuttamiseen.

Ota yhteyttä ja tilaa kuvaus!